Suport telefonic: 0755 045 311, 0755 045 312
Luni-Vineri: 10:00-20:00 Sambata: 10:00-19:00
Suport telefonic:
0755 045 311, 0755 045 312
Luni-Vineri: 10:00-20:00
Sambata: 10:00-19:00
Loading... Please wait...

Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadru legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei.
 

1.     Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.

In momentul cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon etc.

 În general, prelucrăm următoarele tipuri de date :

  Nume și prenume;

  Adresă de e-mail;

  Numărul de telefon;

  Informatii despre facturare;

  Informatii despre livrare;

  Informații despre produsele și serviciile achiziționate.

 

2.     Scopurile prelucrarii de date personale

      Scopul colectarii datelor este:

   Administrarea contului in cadrul platformei BodoSport;

   Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

   Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la bunurile sau serviciile achizitionate;

   Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

   Adresa IP: pentru detectarea si filtrarea posibilelor atacuri;

   Trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail);

•  Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la Intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile BodoSport.
Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre BodoSport  si dvs.

 

3.     Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont In platforma BodoSport. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau Inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior Inchiderii contului, In situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.
 

4.     Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

           BodoSport poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din   partea acestora si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum   urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, sau alte servicii furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata.

           Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca   urmare a unor cereri expres formulate.

        BodoSport SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, insa nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul www.bodosport.ro

Copyright © 2011 Bodo Sport SRL, CUI: RO18398872, Reg.Com.: J35/504/2006