Returneaza gratuit in eEsybox

Pregătește coletul tău

Poți încărca un singur colet într-un sertar. Dacă ai mai multe colete, este necesar să completezi formularul pentru fiecare colet în parte.

Poți aduce pachetul la easybox imediat ce te asiguri că e mai ușor de 20kg și că respectă dimensiunile sertarelor easybox.

 

445 x 100 x 470 mm

445 x 200 x 470 mm

445 x 390 x 470 mm

Returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora de catre client , fara motivarea returnarii, cu primirea intregii contravalori achitate, cu anumite exceptii enumerate mai jos:

  • produsele nu au fost folosite;
  • se afla in perfecta stare;
  • nu prezinta deteriorari sau zgarieturi;
  • se afla in ambalajul original si contin toate accesoriile cu care au fost livrate.

Plata sumei de retur se face in termen de maximum 15 zile in contul bancar comunicat de client in acest sens.

In cazul produselor expediate pentru retur printr-o companie de curierat, costul transportului catre Bodosport SRL este suportat de catre client. In cazul in care produsele nu indeplinesc conditiile necesare pentru returnarea platii, costul de transport inapoi catre client este suportat de asemenea de acesta.

Livrarea produselor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei, direct sau prin intermediul unei firme de curierat. Costurile de livrare, corespunzatoare produselor comandate sau distantei sunt afisate in cadrul fiecarei comenzi in parte.

Termenul general de livrare pentru majoritatea produselor este de maximum 48 de ore lucratoare. Exceptie fac cazurile de lipsa stoc si cazurile platilor prin transfer bancar, cu cardul sau prin alte mijloace electronice, cand livrarea se va face in termenul comunicat de operator. Bodosport SRL nu va fi raspunzatoare pentru depasirea termenilor de livrare.

Bodosport SRL nu va fi considerata responsabila pentru livrarea gresita, datorata furnizarii de catre utilizator, de informatii eronate sau incomplete sau datorita unor motive independente de Bodosport SRL.

Utilizatorul este raspunzator de produsele comandate din momentul livrarii acestora (prin livrare se intelege acceptarea coletului livrat de curier si semnarea de primire a acestuia de catre titular sau reprezentant al utilizatorului.

Bodosport SRL isi asuma dreptul de a nu onora comenzile in cazul in care produsele comandate nu se mai regasesc in oferta furnizorului/producatorului in momentul realizarii comenzii de catre utilizator. In acest caz, utilizatorul va fi instiintat telefonic in maximum 24 de ore lucratoare de la plasarea comenzii. In aceasta situatie, in cazul in care a fost facuta plata pentru produsele comandate, intreaga suma va fi restituita utilizatorului in maximum 7 zile lucratoare.

Retururi si rambursari